Belangrijk! Maak bij het tabblad "Beschikbaarheid" eerst uw keuze voor de gewenste datum en tijdstip voordat u op "Start aanvraag" klikt

Wat hebt u nodig voor deze melding:

* Kopieën identiteitsbewijzen beide partners + getuigen

* Betaalmiddel voor iDeal

Voorwaarde: voor het sluiten van een kosteloos huwelijk , geregistreerd partnerschap of omzetting van een partnerschap in een huwelijk in de gemeente Venray: ten minste één van beide partners moet zowel tijdens de melding van het voorgenomen huwelijk of partnerschap als ook tijdens het sluiten van het huwelijk of partnerschap  ingeschreven zijn in de gemeente Venray. Is dit niet het geval, dan volgt er een afwijzing van de melding.

Wie mag erbij zijn? Bij een kosteloos huwelijk, GP of omzetting zijn alléén het bruidspaar en getuigen aanwezig

Wilt u graag dat uw minderjarige kinderen of andere gasten aanwezig zijn bij het sluiten van jullie huwelijk of partnerschap, kies dan voor de optie: uitgebreide ceremonie.

Aan het wijzigen of annuleren van de huwelijks- of partnerschapsdatum zijn kosten verbonden

 

Locatie: Als u kiest voor een andere trouwlocatie dan het gemeentehuis, leg dan ook zelf de reservering vast bij de locatie van uw keuze. Het kan zijn dat er extra kosten in rekening worden gebracht door deze locatie. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van de betreffende trouwlocatie.

Eigen locatie: Voor een huwelijk of geregistreerd partnerschap op eigen locatie moet de verklaring beheerder  https://www.venray.nl/file/16/download ingevuld en ge-upload worden tijdens de digitale melding. Om de eigen locatie te benoemen wordt een besluit gemaakt en zijn kosten aan verbonden. Voor deze dienst vinkt u dan ook aan in het optie overzicht: Benoemen Eigen Locatie  .

Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten